jaja..

Nu är nästan sparkontot tömt 2.92 kr finns kvar där, resten styrde sig till Fredrik som sedan ska styras till Hans pappas konto, mest bara för att han ska ta sig hit på fredag. Inte så länge kvar nu, bara fyra dagar sen är han här.

Annars då? Jo jag blir less på mig själv, för att jag aldrig kan sluta se mig själv som fet, varför? Jag vill bara kunna ja, acceptera mig själv. Men det är då så sjukt jävla svårt!

Har jobbat idag och ska jobba hela veckan, jobbar alltså 3 veckor till och jag är nästan redan död, nä kanske inte död, men jag börjar falla in i Städrutiner jag beter mig och lever exakt det liv jag levde när jag jobbade åt Umiren. Det är lite läskigt faktiskt kan jag erkänna, jag pratade med en på kontoret idag om att jag gärna skulle vilja ha ett fast ställe där jag får städa varje vecka och hova in lite extra cash så att jag kan köpa ännu mera kläder :P eller inte, spara är nog en bra idé.


Jag har blivit bestulen på mat, tro det eller ej men det var sjukt mycket mat och nu är jag mest förbannad och vet inte vad jag ska ta mig till. Men jag ska inte anklaga någon, jag kanske har slarvat bort en icapåse med mat, speciellt när jag är i min sits och verkligen behöver mat samt att jag äger exakt inget i penga väg.

Nu ni, nu jävlar ska jag träna, det blir bodybalance sen 20 minuter på rullbandet =)

Puss

Tegan and Sara - The Con

1 Lämna dina tankar:

frida sa...

säg till när du ska träna